Termeni si conditii 2019-02-01T20:39:59+00:00

Termeni si conditii

FAMILIA ZOOMBET

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.zoombet.ro – administrat de SC. Naptana SRL, CUI: 39331433, j15/528/11.05.2018, cu sediul in loc. Pucioasa, ors. Pucioasa, blv. Trandafirilor, nr. 60, jud. Dambovita, tel. 0786 804 609, contact@zoombet.ro, cu obiect de activitate CAEN 4791 – Comert cu amanunutul prin casele de comenzi sau prin internet – implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

zoombet.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, zoombet.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Descrierea bunurilor disponibile pe zoombet.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea zoombet.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Implicit zoombet.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.
Aceste erori nu obliga zoombet.ro la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre zoombet.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.
Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre consilierii zoombet.ro.

Pentru motive justificate, zoombet.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel zoombet.ro.
Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta prin email: contact@zoombet.ro

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
Tot continutul site-ului zoombet.ro este proprietatea zoombet.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al zoombet.ro a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.